Litt om meg og min bakgrunn

Nina Fadnes, Larkollen

Mail: nina.fadnes@gmail.com

Utdannelser

Bachelor, Diplomøkonomstudiet, BI
Skuespiller, Det internasjonale Teaterakademi Norge
Kommunikasjon og endringsarbeid, Skandinavisk Institutt for kommunikologi
Energiarbeid, fordypning i teknikken Reading, 3 årig studie

Her er litt om meg og min bakgrunn 

Jeg er opprinnelig utdannet diplomøkonom med spesialisering i reiselivsledelse og har 12 års erfaring fra næringslivet som leder, grûnder, ansatt og 12 års erfaring som selvstendig næringsdrivende.

25 år gammel ble jeg Hotell Direktør for et koselig Oslohotell eid av Norlandia kjeden. Etter 4 år flotte år byttet jeg jobb til databransjen og Priority Telecom, hvor jeg jobbet som Key Account Manager mot bedriftsmarkedet i 4 år. Jeg jobbet etter dette med salg og rekruttering. Parallelt tok jeg utdanningen kommunikologi, læren om kommunikasjon og endringsarbeid. Siden 2008 har jeg tatt på meg ulike oppdrag gjennom mitt eget foretak og i 2010 etterutdannet jeg meg som skuespiller og har påtatt meg en del oppdrag innen dette. Jeg har blant annet satt opp egne teaterstykker på blant annet Chateau Neuf og Lillestrøm kultursenter.

I årene som freelancer har jeg reist endel rundt i verden, jobbet som skuespiller, veileder og kursholder, samtidig som jeg har tatt kurs og etterutdannelser.

Dyrene har gått som en rød tråd gjennom hele mitt liv, hvor jeg blant annet har jobbet et år på Langedrag Naturpark som vertskap og leirskolelærer. Jeg hadde også i 2013 et 3 måneders engasjement som vertskap for gjester på et villdyr-reservat for løver, dypt inne i de sørafrikanske skoger. I begynnelsen av 2018 reiste jeg rundt i USA, Karibien og Asia, hvor jeg delte villdyrenes hemmeligheter i et nettkurs jeg lagde underveis.  

I 2017 var jeg ferdig utdannet etter en treårig utdannelse innen teknikken reading, og har de siste årene jobbet som veileder og kursholder hovedsaklig for privatpersoner og gründere med temaet sensitivitetens kraft.

Godt humør og god stemning

I en verden full av triste ting, ønsker jeg å formidle håp, glede, godt humør & god stemning gjennom mine tekster, workshop, foredrag og sosiale medier. Du kan følge mine humoristiske krumspring på Tiktok her eller min instagramkonto her

Inspirasjon, intuisjon, varme & humor er stikkord for mine kreative påfunn, kurs, workshops og foredrag.

Velkommen med på reisen!

✧KURS ✧ FOREDRAG ✧ FORMIDLING✧

Her er min Instagramkonto

Instagram

Her er min TikTok konto

TikTok

Skroll til toppen